بازدید این صفحه: 5918

نوبت دهی اینترنتی بیمارستان جم تهران

نوبت دهی اینترنتی بیمارستان جم تهران

Nobat Dehi Interneti Bimarestan Jam Tehran

 

 

بیمارستان جم -تهران-خصوصی

 

 

آدرس:تهران_خیابان شهید مطهری_خیابان فجر(جم)_بیمارستان جم

تلفن :  ۸۸۸۲۰۰۹۱-۰۲۱

وب سایت : jamhospital.ir

ایمیل:info@jamhospital.ir

فکس:۸۸۳۰۳۲۲۷

 

××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××

 

توجه: قبل از ارسال فرم اینترنتی جهت پذیرش بیمار، خواهشمنداست متن زیر را مطالعه و یا با واحد پذیرش بیمارستان هماهنگی لازم را انجام دهید.

بستری و پذیرش بیماران در بیمارستان جم همانند سایر بیمارستان ها طبق نظام هماهنگ پذیرش و بستری بیماران ، و با نظر پزشک معالج انجام می شود. بنابراین جهت پذیرش و بستری در بیمارستان، لازم است که با پزشک خود مشورت فرمایید.  این فرم صرفاً جهت سهولت در روند اداری بیمارانی که جهت بستری در این بیمارستان پذیرش شده اند می باشد و تعهدی نسبت به بستری سایر بیماران محترم ایجاد نمی نماید.

در صورت نیاز به مشاوره و یا نیاز فوری به بستری در بیمارستان، به واحد اورژانس شبانه روزی بیمارستان مراجعه نمایید.

لطفا مشخصات بیمار مطابق با شناسنامه درج شود.

 

 

 

جهت رزرو نوبت کلیک نمایید

 

 

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

تاریخچه بیمارستان جم -تهران-خصوصی

 

در اواسط دهه ۴۰ خورشيدي با پيشرفت علم پزشكي و توسعه دانشگاههاي كشور از سويي و تبادل روز افزون اطلاعات و بازگشت پزشكان تحصيل كرده در خارج به ميهن از سوي ديگر ، نياز به راه اندازي مراكز پزشكي نوين با فن آوري بروز و پيشرفته بيش از پيش احساس مي شد .
بيمارستانهاي خصوصي دهه چهل به سبك بيمارستانهاي دهه ۲۰ ساخته شده بودند و براستي با بيمارستانهاي دولتي تفاوت چنداني نداشتند . اتاقهاي عمل بسيار ساده و بدون تجهيزات خاص و اتاق بيماران نيز در نهايت سادگي ساخته شده بود . بيشتر اين بيمارستانها با سرمايه خصوصي يك يا چند نفر معدود بنيان نهاده شده بود و بدين سان سرمايه گذاري قابل ملاحظه اي برا ي تجهيزات در نظر گرفته نشده بود.
براي مثال متخصص بيهوشي بعنوان ارائه دهنده تخصصي نوپا ناگزير به حمل دستگاههاي بيهوشي از بيمارستاني به بيمارستان ديگر در صندوق اتومبيل خود بود .
در سالهاي مياني ۴۰ اساتيد نامداري همچون پروفسور حسن هاشميان و پروفسور ابراهيم سميعي به تشويق دكتر عبداله عليخاني بر آن شدند تا با تأسيس گروه پزشكان جم بيمارستاني نو با فن آوري بروز و پيشرفته بنيان گذارند .
پس از بررسي هاي لازم درنزديكي تپه هاي عباس آباد و در مجاورت خيابان تازه احداث شده تخت طاووس زميني به مساحت تقريبي ۴۰۰۰ مترمربع خريداري شد . بدين ترتيب مأموريت ساخت بيمارستان به شركت مهندسي گروه چهار و مسئوليت نظارت بر انجام امور به آقايان دكتر موحدي ، دكتر عليخاني و دكتر فرين محول گرديد اين گروه جوان و نوآور ، نقشه اي زيبا و كارآمد براي ساخت بيمارستان تهيه نمودند و در شهريور سال ۱۳۴۷ كلنگ احداث بيمارستان توسط زنده يادان پروفسور حسن هاشميان و پروفسور ابراهيم سميعي به زمين زده شد .
كار احداث بيمارستان در سال ۱۳۴۹ پايان گرفت و بيمارستان جم با زيربناي ۹۰۰۰ متر مربع و دارا بودن ۱۲۸ تخت بستري و ۳ اتاق عمل پيشرفته و مجهز به پيشرفته ترين دستگاههاي راديولوژي و تجهيزات قلبي در سال ۱۳۵۰ به بهره برداري رسيد .به كوشش مرحوم دكتر صادق نظام مافي بيمارستان جم نخستين بيمارستان خصوصي تهران بود كه مجهز به دستگاه راديوايزوتوپ گرديد و بدين ترتيب امكان بررسي بيماريهاي تيروئيد كه در ايران بسيار شايع بود ميسر گرديد .
با گذشت زماني كوتاه شمار ديگري از پزشكان بنام تهران نيز به هسته اصلي بيمارستان جم پيوستند و بدين سان در اوايل دهه ۵۰ گروهي از پزشكان بنام و خوش نام در محيطي نو و مجهز در بيمارستان جم شروع به فعاليت نمودند و بيمارستان جم از شهرت بسزايي برخوردار گرديد .
بزرگاني كه پايه هاي استوار بيمارستان جم را پي نهادند همواره قداست درمان آلام بيماران را باور داشتند و از آغاز كار رعايت حال بيماران و دوري از هر گونه اجحاف بر آنان را سر لوحه كار خود قراردادند .اينك نيز رمز موفقيت بيمارستان جم پس از قريب به نيم قرن تلاش بي وقفه و پيشرفت روز افزون همانا ارج نهادن به بيماران و دوري از اجحاف به آنان مي باشد .
امروز پزشكان بيمارستان جم خرسندند كه به پيروي از بنيانگذاران بيمارستان جم و اقتدا به خصلت نيكوي آن بزرگان به ارائه خدمت به بيماران مي پردازند .

 

فروش طرح گلدوزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *