بازدید این صفحه: 2482
عوامل تشدیدکننده درد

عوامل تشدید کننده درد کدامند

عوامل تشدید کننده درد کدامند

در صورتی که با بیماری مزمنی مانند آرتریت یا دردهای کوتاه مدت اما دردناک دست و پنجه نرم می کنید، با تغییر دادن برنامه غذایی می توانید التهاب بدن را کاهش دهید.

براساس گزارش سایت “نیوزویک”، با وجود اینکه ژنتیک و سن می تواند در میزان درد تاثیرگذار باشد، اما رفع التهاب راز اصلی درمان ناراحتی های مزمن می باشد.

درصد بالایی از سیستم ایمنی بدن در دستگاه گوارش فعال است و در صورت وجود باکتری های مضر، قارچ، مواد شیمیایی خارجی و فلز های سنگین به مغز سیگنال می فرستد که یک مشکل در سیستم گوارش وجود دارد. این علامت باعث می شود که سیستم ایمنی ترشح آنزیم ها و پروتئین ها را بالا ببرد تا مواد سمی در سیستم گوارشی را خنثی کند. همچنین مصرف برخی از غذاها نیز در ایجاد تورم نقش دارد.

محدود کردن مصرف یا به طور کامل حذف این غذاها به سیستم دفاعی بدن کمک می کند و در نهایت، تورم را کاهش می دهد.

قند

امروزه میزان مصرف شکر با استفاده از بستنی، نوشابه های گازدار و… بسیار بالا رفته است. لازم است به برچسب های غذایی دقت کنید زیرا در بسیاری از مواد غذایی که سالم به نظر می آید مانند ماست میوه ای، نان، سس و… نیز مقداری قند وجود دارد. قند ماده التهابی به نام سیتی کوئینز را در بدن رها می کند که درد را بدتر می کند.

عوامل تشدیدکننده درد

عوامل تشدید کننده درد کدامند

کافئین بالا

مصرف قهوه به هنگام صبح می تواند فرد را هوشیار نماید؛ اما مصرف زیاد می تواند منجر به اعتیاد به کافئین شود که علایمی چون اضطراب، سردرد و مشکلات گوارشی را به همراه دارد. این علایم التهاب اضافه در بدن ایجاد می کند و روند بهبود آسیب دیدگی و بیماری را کاهش می دهد. همچنین مصرف قند و شکر همراه قهوه باعث تسریع روند پیری می شود.

روغن تصفیه شده

روغن های تصفیه شده از جمله دانه سویا، گلرنگ ،کانولا و ذرت سرشار ازچربی های امگا-۶ است، که وقتی با چربی های ضد التهابی خنثی نشود، ایجاد التهاب می کند. برنامه غذایی بیشتر مردم حاوی امگا-۶ است، اما بسیاری از آن ها از امگا ۳ و تک چربی اشباع نشده به اندازه کافی استفاده نمی کنند. برای مقابله با التهاب، از مصرف روغن های غیرطبیعی که سریع فاسد می شود و سرشار از حلال های مواد شیمیایی است، بپرهیزید. علاوه براین می توانید روغن زیتون طبیعی روی غذا بریزید تا علاوه بر جذب مواد مغذی، از خاصیت ضدالتهابی و تسکین دهنده آن بهره ببرید.

مواد غذایی حساسیت زا از جمله گلوتن و لبنیات

حساسیت های غذایی از عمده ترین دلایل بروز ناراحتی های دستگاه گوارش، درد و گرفتگی عضلات، درد مفاصل و نفخ می باشد. اگر چه همه از مصرف کردن غذا های حاوی گلوتن (از جمله نان، گندم و پاستا) یا لبنیات دچار مشکل نمی شوند، اما این دو ماده رایج ترین مواد غذایی حساسیت زا ست.
حساسیت غذایی در افراد متفاوت است، بعضی به میوه ها مانند سیب و گلابی یا انواع سبزی حساسیت دارند. پس بهترین راه پیدا کردن غذاهایی است که به آن حساسیت دارید و باعث تاثیر گذاری منفی روی سیستم دفاعی بدن می شود. این تاثیر گذاری روی سیستم ایمنی بدن باعث بروز و افزایش التهاب و درد می شود.

عوامل تشدیدکننده درد

عوامل تشدید کننده درد کدامند

منبع: روزنامه خراسان

فروش طرح گلدوزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *