بازدید این صفحه: 5923
مشخصات بیمارستان امام خمینی تهران

بیمارستان امام خمینی تهران

ضض

بیمارستان امام خمینی تهران

EmamKhomeini Hospital Tehran/Bimarestan EmamKhomeini Tehran

 

آدرس:تهران_میدان ولیعصر_انتهای بلوار کشاورز_بیمارستان امام خمینی(ره)

تلفن: ۰۲۱۶۱۱۹۰

وب سایت: ikh.tums.ac.ir

ایمیل: Imamhospital@tums.ac.ir

کدپستی: ۱۴۱۹۷۳۳۱۴۱

نمابر: ۶۶۵۸۱۶۱۵

سامانه پیامکی: ۱۰۰۰۶۵۷۹

 

معرفی بیمارستان امام خمینی(ره)

مجتمع بيمارستاني امام خميني(ره)، يکي از مراکز درماني دانشگاه علوم پزشکي تهران، مشتمل بر سه بيمارستان مستقل ۱- بيمارستان امام خميني(ره) ۲- بيمارستان ولي‏عصر(عج) ۳- انستيتو کانسر و مراکز ديگري چون مرکز تصويربرداري پزشکي، مرکز پزشکي هسته‏ اي، مراکز متعدد تحقيقاتي و تالارهاي همايش است. اين مجتمع با وسعت ۲۵ هکتار، در يکي از بهترين نقاط تهران با دسترسي مناسب از سه مسير ۱- درب شمالی واقع در خیابان باقرخان از میدان توحید ۲- درب شرقی واقع در انتهای بلوار کشاورز ۳- درب جنوبی واقع در انتهای خیابان اسکندری شمالی و با بيش از چهار ‏هزار نفر نيروی انساني مشتمل بر بيش از ۲۷۰ نفر عضو هيئت علمي و ديکر کارکنان در سطوح مختلف درماني، اداري و خدماتي و با بيش از ۱۲۰۰ تخت فعال در خدمت هم‏وطنان عزيز مي‏باشد.

بیمارستان امام خمینی(ره)

بخشهای جراحی  بیمارستان امام خمینی(ره) – تهران : عمومی – اعصاب – قلب – ارولوژی – ارتوپدی – پیوند کبد و کلیه

بخشهای داخلی  بیمارستان امام خمینی(ره) – تهران : گوارش – ریـه – کلیه – قلب – عفونی – پوست – روان‏ تنی -نورولوژی- داخلی جنرال (ساختمان دکتر نفیسی)

بخشهای مراقبت ویژه: همودیالیز – ICU جراحی قلب- ICU جراحی اعصاب- ICU پیوند- CCU قلب – ICU جنرال

واحدهای پاراکلینیکی: آنـدوسکوپی ریه ‏و‏ آنـدوسکوپی گــوارش – آنژیوگــرافی قلب – تسـت ورزش‏ و تست تنفس – پیـس میکر- کولورکتال – رادیولوژی – سونوگرافی- نوار قلب

آزمایشگاه ژنتیـک و ملوکولی – نوار عصب و عضله – نوار مغز – سونوگرافی عروق مغز – دی کلـینیک – ال‏تی ‏ام‏ -اپی لپسی – اختلالات خواب

تاریخچه بیمارستان امام خمینی(ره)

به سختي بتوان تاريخچه اين مرکز را به اجمال بيان کرد که کتابي تحت همين عنوان نيز از پيش‏تر، به رشته تحرير درآمده اما نوشته پيش رو، تلاشي است در حوصله شما خواننده عزيز بر آشنايي با اين مجموعه عظيم. باشد که ذائقه مشکل پسند شما را اغنا نمايد.

در سال ۱۲۹۷ مدرسه طب از تشکیلات دارالفنون مستقل و دکتر لقمان الدوله ادهم به ریاست آن منصوب گردید. پس از آن در اثر اصلاح برخی مقررات و آئین نامه ها و تدوین قوانین جدید، مجدداً طب و طبابت مورد توجه قرار گرفت و دانشجویان پزشکی افزایش یافتند.

از آنجایی که بیمارستانهای تهران برای آموزش بالینی دانشجویان و پاسخگویی به بیماران کافی نبود و نیز مدرسه طب نمی توانست مسئولیت های خود را بصورت موثر انجام دهد بنابراین هیئت دولت وقت در ۲۳ بهمن ماه ۱۳۰۶ تصمیم گرفت بیمارستان پانصد تختخوابی (پهلوی سابق و امام خمینی(ره) فعلی) را احداث کند. از این رو پنجاه هزار تومان در سال ۱۳۰۷ به بودجه اداره صحیه کل افزوده شد و مقرر گردید در سالهای بعد نیز معادل همین مبلغ برای تکمیل و راه اندازی آن در بودجه دولت پیش بینی شود

در سال ۱۳۰۸ زمینی به مساحت دویست و سی و پنج هزار و پانصدو نوزده متر مربع به قیمت دوازده هزار و هشتصد و هشتاد تومان از اراضی منطقه جمشید آباد از فیروز میرزا فرمانفرما برای احداث بیمارستان خریداری شد. پس از آن اداره صحیه و وزارت دارائی اقدام به ساخت بیمارستاني که در ابتدا به نام بیمارستان پانصد تختخوابی نام گذاری شد، نمود. جهت نیل به این مقصود در تاریخ ۱۵ اردیبهشت ۱۳۰۸ اولین مناقصه ساخت بیمارستان منتشر گردید ولی به دلایل نا مشخص تا سال ۱۳۱۵ اقدام خاصی برای ساخت بیمارستان صورت نمی گیرد تا اینکه با آقای مهندس ارنست کپ آلمانی قراردادی به منظور تهیه نقشه های ساختمان طی سه قرارداد منعقد می شود

– قرارداد تهیه نقشه و نظارت فنی

– قرار داد ساخت بیمارستان با شرکت آلمانی

– قرارداد واگذاری تاسیسات شرکت

پس از عقد قرارداد، در ابتدا بنا بود که بیمارستان ظرف مدت ۲ سال به بهره برداری برسد و قرار بود که صحه کل مملکتی آن را اداره نماید اما به دلیل عدم توانایی شرکت مهندسی آلمانی در اجرای پروژه، شروع جنگ جهانی دوم و تاسیس دانشکده پزشکی و الحاق بیمارستانهای تهران به آن، تحقق این امر میسر نگردید .

با شروع جنگ جهانی دوم در سال ۱۳۲۰ و ورود قوای متفقین به ایران، کار ساخت بیمارستان متوقف گردید و بیمارستان تا سال ۱۳۲۵ به اشغال نیروهای متفقین در آمد. در سال ۱۳۲۷ رئیس وقت دانشگاه با دریافت کمک مالی از دولت برای تکمیل بیمارستان اقدام نمود. از تاریخ دقیق افتتاح بیمارستان، اطلاع موثقی در دست نیست. مع الوصف طبق شواهدی که در دست است از اواخر سال ۱۳۲۵ تا سال ۱۳۲۷ به تدریج بخش های بیمارستانی از سایر بیمارستانها به این محل منتقل و یا بخش های جدید در آن تاسیس گردید. بخش های جراحی عمومی و داخلی، اولین بخش هایی بودند که در مهر و آبان ماه ۱۳۲۵ از بیمارستان وزیری به این بیمارستان انتقال یافت و می توان گفت عملاً از این تاریخ، بیمارستان رسماً فعالیت خود را آغاز نموده است .

 

بیمارستان امام خمینی تهران

بیمارستان امام خمینی تهران

 

فروش طرح گلدوزی
  1. پینگ: لیست بیمارستان های دولتی استان تهران - مریض خونهمریض خونه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *