بازدید این صفحه: 1882
درمان کبد چرب

علل و عوامل ابتلا به کبد چرب پارت دوم

علل و عوامل ابتلا به کبد چرب پارت دوم

.

.

.

علل و عوامل ابتلا به کبد چرب پارت اول

.

.

.

علل ابتلا به كبد چرب

دکتر اکرم پورشمس با بیان اینكه ابتلا به كبد چرب به عوامل مختلفی بستگی دارد گفت: چاقی و اضافه وزن ، تغذیه نامناسب، مصرف غذاهای بسیار چرب، بیماری دیابت و اختلال در چربی خون ازعواملی هستند كه می تواند فرد را به درجاتی از كبد چرب مبتلا سازد.

این فوق متخصص بیماری گوارش و كبد، یاد آورشد: مصرف بیش از اندازه برخی از داروها مانند داروهای كورتن دار و هورمونی نیز منجر به تجمع چربی در كبد می شود و می تواند در دراز مدت به كبد نیز آسیب برساند. همچنین استعمال دخانیات و مصرف الكل در بروز كبد چرب به اثبات رسیده است.

چاقی از عوامل مهم كبد چرب

پورشمس با اشاره این موضوع كه كبد چرب در افراد چاق و دارای اضافه وزن شایع تر است، گفت: كم تحركی و مصرف غذاهای چرب، باعث شده كه مردم روز به روز وزنشان افزایش یافته وهمین افزایش وزن، چاقی را به دنبال خواهد داشت. در افراد چاق بیماری های اختلال چربی خون، دیابت و همچنین سندرم متابولیك بیشتر است و این عوامل می تواند زمینه بیماری كبد چرب در فرد را افزایش دهد.

این استاد دانشگاه علوم پزشكی تهران تاكید كرد: كبد چرب قابل درمان است و بیماران با كاهش وزن، تغییر شیوه زندگی، افزایش فعالیت های جسمانی، اصلاح برنامه غذایی و كنترل بیماری دیابت و چربی خون می توانند بیماری خود را به خوبی درمان كنند.

ورزش اولین و مهمترین قدم در درمان كبد چرب

این فوق متخصص بیماری گوارش و كبد، با بیان اینكه ورزش كردن صرفنظر از میزان و شدت آن اولین و مهم‌ترین قدم در درمان این بیماری است، گفت: كاهش وزن و ورزش از مهمترین روش های درمان كبد چرب است و ۹۰ درصد بیماران كبد چرب با تغذیه و رژیم غذایی سالم می توانند بهبود یابند.
پور شمس اضافه كرد: ورزش كردن و انجام فعالیت های بدنی برای بیماران كبد چرب بسیار مفید بوده و بهتر است این افراد حداقل روزانه ۳۰ دقیقه ورزش و پیاده روی را در برنامه زندگی خود بگنجانند.

وی اظهار كرد: افراد چاق بهتر است به آرامی و تحت نظر پزشك وزن خود را كاهش دهند و برای كاهش وزن در قدم اول برنامه های رژیم غذایی خود را محدود و كنترل كرده و در كنار آن ورزش و تحرك خود را افزایش دهند.

درمان کبد چرب

علل و عوامل ابتلا به کبد چرب پارت دوم

اصلاح الگوی غذایی

این استاد دانشگاه علوم پزشكی تهران با اشاره به اینكه اصلاح الگوی غذایی می تواند از بروز بسیاری از بیماری به خصوص ابتلا به كبد چرب در افراد جامعه پیشگیری كند، افزود: ابتلا به كبد چرب با تغذیه نامناسب مرتبط است و مصرف بیش از اندازه چربی ها و غذاهای آماده و فست فودها و همچنن رژیم غذایی غنی از قندها به در بدن تبدیل به ذخیره چربی شده می تواند زمینه ابتلا به كبد چرب را افزایش دهد.

وی با توصیه بر اینكه بهتر است حذف چربی های اشباع شده از رژیم غذایی صورت گیرد، گفت :در تهیه غذا بهتر است از روغن های حیوانی امتناع كرد و به جای آن از روغن های گیاهی و مایع برای كاهش ابتلا به بیماری ها به خصوص كبد چرب مصرف كرد.

پورشمس افزود: افراد مبتلا به این بیماری ازاستعمال دخانیات، مصرف شیرینی و تنقلات، كله پاچه و غذاهای سرخ كردنی كه منجر به افزایش اختلال در چربی و قند خون می شود خودداری كنند.

به گفته این استاد دانشگاه علوم پزشكی تهران روزانه باید ۵ وعده میوه و سبزی تازه در برنامه غذایی افراد گنجانده شود و مصرف گوشت قرمز را محدود و به جای آن از ماهی و مرغ استفاده شود.

درمان کبد چرب

علل و عوامل ابتلا به کبد چرب پارت دوم

منبع : ایرنا

فروش طرح گلدوزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *