بازدید این صفحه: 1516
مضرات انواع روغن

راهکارهای کم کردن مصرف روغن و چربی در غذاها

راهکارهای کم کردن مصرف روغن و چربی در غذاها

به گفته سعید دارابی کارشناس تغذیه، مصرف زیاد مواد غذایی پرچرب خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی و برخی سرطان‌ها مثل سینه و پروستات را افزایش می‌دهد.

دارابی گفت: مصرف زیاد مواد غذایی پرچرب، به ویژه چربی‌های حیوانی (گوشت، شیر و لبنیات پرچرب)، ریسک ابتلا به سرطان سینه و پروستات را افزایش می‌دهد. از این رو، بهتر است مصرف آنها محدود شود.

این کارشناس تغذیه افزود: برای پیشگیری از اضافه وزن، چاقی، بیماری‌های قلبی عروقی و سرطان‌‌ها مصرف انواع روغن و چربی باید کاهش یابد.

وی گفت: توصیه می شود که از شیر و ماست پاستوریزه و کم چرب (کمتر از ۱٫۵ درصد چربی) و پنیر کم چرب به جای پنیرهای خامه‌ای استفاده شود.

دارابی ادامه داد: مصرف غداهای آماده و فست‌فودها از جمله سوسیس، کالباس و پیتزا که چربی زیادی دارند باید کم شده و هنگام طبخ غذا، روغن را به طور مستقیم از داخل بطری به درون ظرف غذا ریخته نشود بلکه با قاشق اندازه‌گیری شود.

مضرات انواع روغن

راهکارهای کم کردن مصرف روغن و چربی در غذاها

این کارشناس تغذیه تصریح کرد: به جای غذاهای سرخ‌شده که مقدار زیادی روغن دارند از غذاهای آب‌پز، بخارپز و کبابی استفاده شود. در صورت تمایل به سرخ کردن غذا به مدت کم و حداقل روغن مخصوص سرخ‌کردنی فقط تفت داده شود.

وی گفت: درتهیه انواع کیک و شیرینی علاوه بر قند زیاد مقدار زیاد روغن به کار می‌رود به همین دلیل بهتر است مصرف آنها محدود شود و از شیرینی‌های ساده و بدون کرم یا خامه که چربی کمتری دارد به مقدار کم استفاده شود.

دارابی با اشاره به این مطلب که مصرف روغن جامد و نیمه جامد باید حذف شود گفت: به جای آن انواع روغن مایع با اسید چرب ترانس کمتر از ۲درصد مصرف شود

مضرات انواع روغن

راهکارهای کم کردن مصرف روغن و چربی در غذاها

منبع: فارس

فروش طرح گلدوزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *